Over de praktijk

Jolanda Ligthart - Mondhygiënist
Uw mondhygiënist

Jolanda Ligthart

Iedereen wil graag een schoon en gezond gebit. Ik kan u daarbij helpen om dit te verkrijgen en te behouden.

Met een gezond en verzorgd gebit kun je probleemloos eten en stralend lachen. Een gezonde mond bevat geen gaatjes, het tandvlees bloedt niet en het ruikt niet. Een mondhygiënist is de professional die u niet alleen helpt een gezond gebit te krijgen maar ook om die te behouden. Iedereen is welkom van jong tot oud. Een verwijzing is niet nodig, maar het kan wel.

Deze praktijk is aangesloten bij:

Vergoeding

Voor kinderen tot 18 jaar wordt de mondhygiënist volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Volwassenen moeten, om voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking te komen, een aanvullende verzekering voor mondzorg hebben afgesloten.
De tarieven voor de mondzorg worden ieder jaar vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Bij iedere prestatie (behandeling) hoort een code met een omschrijving wat de prestatie precies inhoudt. Ook op de nota en eventuele begroting vindt u deze codes terug.

Heeft u onverhoopt een klacht?

Gelukkig zijn de meeste mensen tevreden over de behandeling. Bent u toch niet tevreden bespreek het met mij. Wij proberen samen een oplossing te vinden. Komen we er samen niet uit dan verwijs ik u naar de klachtenregeling van NVM-mondhygiënisten.

Telefoon

06 53 68 65 97

Cleijn Duinplein 22,
2224 AX, Katwijk ZH